De kou

Geplaatst door

Het is winter. Het is koud. Thuis heb je een dikke trui en zet je de verwarming lekker hoog. Dikke sokken aan want de grond voelt koud aan je voeten. Dan wil je het liefst onder een lekker dekentje kruipen een film aan zetten en een lekker kopje chocolademelk drinken. Maar toch moet je naar je werk of naar school. Je kleed je warm aan met een lekkere muts en sjaal. Wanneer je thuis komt kan je lekker in een warm bad gaan en je warm aankleden.

Koude vloer

Maar dan is er nog een probleem. Het is zo vervelend dat het altijd zo koud is bij mij thuis. Hier moet wat aan gedaan worden. De warmte ontsnapt snel uit het huis. Hierdoor wil ik de verwarming steeds hoger zetten alleen dat heeft geen nut als de warmte steeds weg gaat. Ik had een oplossing nodig. Zo ging ik kijken naar pvc vloeren op laminaatenparket.nl. Hier kreeg ik wat meer info over wat pvc vloeren nou eigenlijk zijn. Het zijn vloeren die geluiddempend werken. Wat erg handig is voor bij mij thuis. Daarnaast absorbeert het warmte en is het geschikt voor vloerverwarming. Dat haalde me over! Vloerverwarming, oh wat heerlijk. Lekker in de ochtend met sokken aan over een warme vloer lopen. Veel beter dan die koele koude vloer.

Wat ziet er ook goed uit?

Nu moet ik natuurlijk wel een mooie vloer uitkiezen. Er zat een mooie korting op de vloeren dus vond het de perfecte tijd om het te gaan bestellen. Zo kwam ik uit op TFD STYLE PRO. Het wordt een mooie en warme vloer. Perfect voor in de winter. Zo heb ik het tenminste niet meer koud. De vloer is helemaal gelegd en ziet mijn huis er goed uit. Dat is ook nog is een pluspunt van laminaatenparket.nl, het zit er goed uit!

Met een glaasje wijn

Ik geniet erg van mijn nieuwe vloer. In de ochtend wanneer ik wakker word voel ik de warmte van de vloer af komen. Daarnaast merk ik dat er meer warmte binnen blijft. En de vloer is mooi en schoon. Niet zo vies en versleten als die oude gelukkig. Ik heb deze vloeren ook aangeraden aan mijn vrienden. Het is fijner wanneer het warm is in het huis natuurlijk in plaats van vries koud. Ik kan nu genieten van een filmpje op de bank met vrienden. Met z’n alle onder een deken. En zo een afschuwelijke romantische film aangezien alle kerstfilms al gekeken zijn. Met een kopje thee erbij tenminste dat is het plan maar het komt altijd uit op wijn.

Geef een reactie