Een weekendje weg met je geliefde

Geplaatst door

Het is voor veel koppels belangrijk om regelmatig op een romantische date te gaan of iets anders leuks te doen samen. De afgelopen acht maanden is helaas heel veel niet mogelijk geweest. Samen op vakantie gaan of zelfs naar een leuk concert of festival niet mogelijk. In het voorjaar was er zelfs een volledige lockdown waar ook alle kinderen werden thuisgehouden van school. Dit was voor veel jonge ouders best wel zwaar. De hele dag thuiswerken in een kleine woning waar er constant drukke kinderen zijn is best wel stressvol. Af en toe een romantisch weekendje weg is goed voor de romantiek in de relatie. In dit artikel bespreken we het ideale weekendje weg met je geliefde.

 

Op vakantie in eigen land en stad

Op vakantie gaan naar het buitenland zit er deze herfstvakantie helaas niet in. Door de pandemie zijn bijna alle landen in Europa op oranje of rood gezet en is het dus geen optie om daar op vakantie te gaan. Voor een romantisch weekend weg raden we daarom aan om in eigen land te blijven en een leuke stad te gaan bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld een leuke Nederlandse stad kiezen waar je anders bijna nooit komt. Hoeveel Nederlanders hebben nu onze hoofdstad als een toerist gezien. Amsterdam bekijken is ook voor Nederlanders hartstikke leuk.

 

Romantisch hotel boeken

Omdat momenteel nog steeds er bepaalde maatregelen zijn en veel horeca gesloten is, zul je natuurlijk ook rekening moeten houden met het feit dat je misschien veel in het hotel zult blijven. Daarom kun je het beste een romantisch hotel boeken waar je ook binnen het hotel heerlijk kunt genieten. Zelfs als je veel binnenblijft in Amsterdam hotels kun je nog steeds van elkaar genieten, in bed liggen en roomservice bestellen. Een goed hotel heeft natuurlijk ook een zwembad, een spa en een leuk restaurant en bar. Alhoewel veel andere horecagelegenheden momenteel gesloten zijn, zal de horeca in hotels wel nog gewoon open zijn.

 

Dates voor pandemie tijden

Natuurlijk wil je nog wel wat leuke dingen doen tijdens een romantisch weekend weg. Een van de dingen die je kunt doen is naar de dierentuin. Dit is natuurlijk een ontzettend leuke date en Artis in Amsterdam is nog altijd open. Het is een van de mooist gelegen dierentuinen in het land zo midden in de stad. Verder kun je ook nog altijd gewoon door het stadscentrum wandelen en bezienswaardigheden bekijken.

Geef een reactie