Fashionable late

Geplaatst door

In de ochtend word ik wakker. Meestal veel te laat. Dan denk ik in de ochtend oh nog vijf minuutjes en eindstand moet ik haastig mijn bed uit komen. Ik spring onder de douche. Ik kan namelijk niet slaperig de auto in stappen. Na de douche kleed ik me aan en pak ik mijn spullen. Snel naar de keuken om een boterhammetje te pakken en een kopje koffie mee te nemen in de oude thermofles, dat is echt mijn life safer. Ik stap de auto in en rij naar school. Tijdens het rijden mijn koffie opdrinken en dan snel de auto parkeren en naar de les gaan.

Modepolitie

Tijdens de les zie ik altijd mijn fashionable vrienden. Zij zijn helemaal into kleding schoenen sjaaltjes. Alles wat met mode te maken heeft zij weten het. Ze weten de nieuwste trends, de hipste kleding winkels en wat je wel of niet moet dragen. Een soort modepolitie eigenlijk. Ik werd dan ook vaak aangesproken op wat ik draag. En ik vind het niet erg want ze willen alleen maar dat ik er goed bij loop. Dus ik neem ook vaak hun advies aan omdat ik zelf niet echt op mijn outfit let. Ik trek aan wat er binnen handbereik ligt aangezien ik altijd te laat uit mijn bed kom.

Nieuwe items

Deze keer hadden ze kritiek op mijn schoenen. Ze vonden dat ik nieuwe schoenen moest kopen. Bij mezelf dacht ik maar waar dan? Ik moest naar Nubikk schoenen gaan kijken. Ik ging naar de site en ging kijken naar Nubikk dames. Hier zag ik een tal aan schoenen. Ik wist echt niet welke ik moest halen. Ik ging facetimen met de meiden en zij vertelde me precies waar ik moest zijn. Ik kon het merk filteren, de maat, het type schoen, de kleur en nmatuurlijk de prijs. Ik kan geen schoenen van 1000 euro betalen natuurlijk. Dus zo ging ik te werk. Filteren op het soort schoen dat ik zocht. Zo zocht ik naar enkellaarsjes. Ik heb zelf al erg veel sneakers en te weinig laarsjes. Ik vond als snel wat leuks en keek natuurlijk ook bij de sale. Er was zo veel keus en er waren zo veel leuke dingen.

Helemaal in style!

Ik had leuke Nubikk laarsjes gekocht. Er zaten ook allemaal voordelen bij. Namelijk 30 dagen retourtijd, een snelle bezorging en een gratis bezorging. Dat is toch top. Zo had ik de schoentjes de volgende dag naar school aan gedaan. Ze vonden de laarsjes helemaal leuk en een goede keus. Wat een top site Nubikk!

Geef een reactie