Het optimaliseren van je huis met unieke deursystemen!

Geplaatst door

Vele mensen denken bij een huis dat er maar een aantal mogelijkheden te realiseren zijn. Zo geldt dit ook voor deuren. Het is niet zo dat je in huis alleen kunt beschikken over standaard draaideuren, want er zijn namelijk ook vele andere mogelijkheden te vinden waar je alleen een kleine aanpassing voor hoeft te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld vele schuifdeuren en andere deursystemen te plaatsen in huis, die het aanzicht en de indeling van het huis geheel zullen veranderen en zorgen voor een totaal ander aanzicht. In dit blog zullen we je hier meer over vertellen, kijken we naar verschillende deursystemen en kijken we naar de verschillende opties voor je ramen in huis!

Verschillende schuifdeuren

Wanneer je wilt zorgen voor een compleet ander aanzicht in huis en meer natuurlijk licht wilt laten doorkomen, zou je ervoor kunnen kiezen om schuifdeuren te plaatsen. Schuifdeuren zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten die zullen zorgen voor een uniek aanzicht. Er zijn schuifdeuren te verkrijgen in de varianten hef-schuif, schuif, parallel-schuif-kiep, parallel-schuif en vouwschuif. Om de meestal zware schuifdeuren gemakkelijker te kunnen openen en sluiten, zijn de deuren voorzien van krachtige motoriek.

De schuifdeuren beschikken over een meerpuntssluiting, KFV beslag,  die zorgen voor een juiste beveiliging van de deur. Met KFV beslag is de deur niet gemamkelijk te opeen en voldoet hij aan alle veiligheids- en beveiligingseisen!

Verschillende raamsystemen

Naar verschillende deursystemen die een uniek aanzicht bieden aan het huis, zijn er ook nog verschillende raamsystemen te verkrijgen die kunnen  zorgen voor een unieke uitstraling van het huis. Op het gebied van raamsystemen zijn we in Nederland constant aan het innoveren en gaan er steeds meer mensen met de trend mee. Door het samenspel van nieuwe technische aspecten wordt er dagelijks gezorgd voor veiligheid, licht en frisse lucht. Zo zijn er tegenwoordig unieke raamsystemen te verkrijgen die beschikken over unieke productdetails met verschillende mogelijkheden. Zo beschikken de raambeslagen over unieke ventilatie- en beveiligingstechniek. 

Voor ieder soort profiel zijn er passende oplossingen te vinden. Zo kun je een raambeslag hout aanschaffen, voor natuurlijk mooie ramen. Deze raambeslagen zijn zorgvuldig geproduceerd voor het hout en zorgen de raambeslagen ervoor dat het houten raam duurzaam en succesvol zal blijven in de moderne architectuur. 

Verder zijn er nog beslagen voor kunststof, voor aluminium euronut en voor aluminium 16 mm-beslaggroef te verkrijgen. Kijk wat het beste bij jou past en welk beslag je nodig hebt voor jouw materiaal, waarna je kunt genieten van de mooie ruimtes binnenshuis!

Geef een reactie