Je verjaardag vieren

Geplaatst door

Zoals we allemaal weten heeft het corona virus de overhand in de wereld. Het leek even de goede kant op te gaan maar de maatregelen worden steeds weer meer aangescherpt. Iedereen heeft er op zijn eigen manier wel last van, of dit nou met werk is of voor het sociale leven. Voor niemand is het leuk. En zeker als je in deze periode jarig bent kan het wel eens lastig zijn. Want waarschijnlijk ziet je verjaardag er normaal gesproken een stuk gezelliger uit met vrienden en familie wat nu allemaal niet mogelijk is helaas. En toch is het goed om er altijd het beste van te maken!

Verjaardag ideeën

Het is helaas niet verantwoord om een hele huiskamer vol met familie te hebben en zeker niet als ze al wat ouder zijn, dat kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om alternatieven te bedenken. Want je verjaardag een jaar overslaan is ook weer niet zo leuk…Wat veel bedrijven tegenwoordig al doen zijn online vergaderingen en meetings. Want ook voor werkgevers is een hele volle vergaderruimte niet verantwoord. En zoiets kan je dus ook met je verjaardag doen. Via Zoom kan je met meerdere mensen tegelijk videobellen en zo heb je hopelijk toch nog een beetje het idee van een gezellige verjaardag. Ook is het mogelijk om in kleine groepjes mensen te laten langskomen met 1,5 meter afstand! Zorg er al voor dat de stoelen ver genoeg uit elkaar staan zodat jullie niet in elkaars buurt komen. Als het weer het toe laat is een buiten verjaardag ook leuk. Buiten is de kans op besmetting namelijk nog kleiner!

Cadeau ideeën

Als je om bepaalde redenen toch niet in staat bent om langs de jarige te gaan is het wel zo leuk om een cadeautje op te sturen. Tegenwoordig heb je heel wat sites waarop je leuke cadeautjes kan bestellen ze laten bezorgen bij de persoon in kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een leuk chocolade cadeau. Bij een verjaardag chocolade hoef je niet te denken aan een saaie reep chocolade maar je kan het tegenwoordig helemaal pimpen en personaliseren. Een choco Spoon is ook altijd een goed idee. Met de koudere temperaturen kan iedereen wel een lekker kopje warme chocolade melk gebruiken. Je kunt de chocolade bestellen en laten bezorgen bij de jarige. Zo wordt hij of zij ook nog eens leuk verrast en wie wil er nou geen chocolade voor zijn verjaardag?!

Geef een reactie