Levensvragen? Stel ze aan een paragnost!

Geplaatst door

Stel, je relatie is al een tijdje uit en je vraagt je af of je ooit weer liefde zult vinden. Of je bent al lang op zoek naar die perfecte baan, maar die lijkt maar niet in zicht. Dan zou je je erbij neer kunnen leggen en accepteren dat je het antwoord op dit soort vragen niet zult weten. Maar er zijn mensen die deze antwoorden wel voor jou kunnen beantwoorden. Mensen die dankzij spirituele gaven in de toekomst kunnen kijken. Als jij er even niet uit komt en met brandende vragen zit, dan kun je de hulp inschakelen van een paragnost.

Wat doet een paragnost?

Een paragnost is iemand die spiritueel begaafd is. Een spirituele gave zou kunnen zijn dat je helderziend, voelend, proevend, horend of wetend bent. Dankzij deze speciale gaven kunnen paragnosten in het verleden, heden en de toekomst kijken. Daarmee wordt bedoelt dat ze boodschappen of informatie binnen krijgen waar een mens zonder deze gaven niet bij kan komen. En deze boodschappen kunnen de antwoorden zijn op al jouw levensvragen. Daarnaast kunnen sommige paragnosten ook samen met jou onderzoeken hoe jouw vorige levens eruit hebben gezien en daar eventueel weer antwoorden uit halen die voor jou in het heden van belang zijn. Vaak worden hiervoor ook attributen gebruikt, zoals Tarot kaarten of een Pendel.

Wat kun je vragen aan een paragnost?

De meeste mensen die de hulp van een paragnost inschakelen, zijn vooral benieuwd naar hun toekomst. Er zijn een aantal veel voorkomende vragen die paragnosten vaak van hun clienten krijgen, vragen die jij ongetwijfeld zelf ook wel eens gesteld hebt:

  • Zal ik een nieuwe liefde vinden?
  • Zal ik een nieuwe baan vinden?
  • Zal ik binnenkort zwanger raken?
  • Zal ik binnenkort trouwen?
  • Ben ik op dit moment op de juiste weg?

Maar paragnosten staan open voor allerlei soorten vragen. Niets is te gek. Dus ook als je met vragen zit die ontzettend persoonlijk zijn en waarvan je denkt dat je het er met niemand over kunt hebben, dan kun je ervan uit gaan dat een paragnost je waarschijnlijk wel verder kan helpen.

Hoe kom je in contact met een paragnost?

Het stereotype beeld van helderzienden is dat ze in een caravan op de kermis staan, excentriek gekleed zijn en in hun glazen bol kijken. Dit is een beeld wat vooral door films en televisie gevormd is. Tegenwoordig is het voor veel mensen gebruikelijk om wel eens met een paragnost te praten. En hier hoef je niet fysiek ergens voor naartoe. Paragnosten kunnen je namelijk heel goed helpen via de telefoon of online. Zo kun je met een paragnost bellen of zelfs chatten.

Geef een reactie