Tijd indelen

Geplaatst door

Het is weer een mooie dag. Een hele mooie dag om aan het werk te gaan en te studeren. Maar er komt gelukkig bijna vrije tijd aan. Hier heb ik dan genoeg tijd voor mezelf om wat leuks te doen. Alhoewel er niet veel te doen valt deze tijden. Ik heb dan ook veel dingen bestelt om mezelf mee te vermaken. Ik heb genoeg puzzels om te maken, ook al ben ik daar erg fanatiek in en ben ik snel al klaar met een puzzel. Op deze manier heb ik dan ook heel veel puzzels ingeslagen. Allemaal van die lastige puzzels met veel kleine stukjes waar je echt geen idee hebt waar het moet. Dat houdt me hopelijk wel even bezig. Naast puzzels heb ik ook paint by numbers gekocht. Dan moet je elk nummertje een kleurtje geven. Dat kan erg kriegel worden. Er zijn telkens kleine stukjes waar je overheen kijkt.

Nog een bezigheid

Hopelijk houdt dit me even bezig. Soms ga ik ook naar musea maar wil niet te veel rond gaan dwarrelen. Zeker niet in deze periode. Toen keek ik naar mijn huis en kwam ik op een nieuwe bezigheid. Namelijk een renovatie. Ik keek rond en vond het maar niks. Ik ging naar de winkels om te kijken wat er bij mijn huisje past. En toen kwam ik een vriendin tegen tijdens het winkelen. Zij zei dat zij haar tuin ging renoveren met haar moeder. Dat leek me ook een goed idee. Zo ging ik ook winkelen voor tuinspullen. Maar misschien was het makkelijker om online te gaan kijken.

Op zoek naar inspiratie

Ik ging achter mijn laptop zitten en op zoek naar leuke spullen voor in de tuin. En ook voor leuke tuin ideeën. Je kan erg veel vinden op het internet. Voor de tuin kwam ik op tuinmeubelland terecht. Hier zag ik leuke tuinstoelen en een leuke tuintafel. Dit paste echt perfect in de tuin. Er was een goede sale dus waarom zou ik het niet kopen? Het is leuk om te renoveren en mijn tuin weer mooi te maken. Ik kwam op de site ook leuke trends tegen om nog meer inspiratie op te doen. Ook stonden er handige tips op de site om de meubels te onderhouden. Ik wil niet volgend jaar weer nieuwe meubels kopen. Dat wordt me een beetje prijzig. Ik kwam op mijn goede keuze door het makkelijk vinden naar precies mijn voorkeuren door filteren. Naast deze meubels kon je ook parasols kopen, barbecue, terrasverwarming en nog veel meer.

Geef een reactie