Laat een fles wijn bezorgen bij je beste vriendin

Geplaatst door

Het is allemaal niet gemakkelijk en het valt allemaal niet mee. We missen onze vrienden enorm en zij missen ons. Maar dat we niet bij elkaar om een bakkie kunnen, wil nog niet zeggen dat we het helemaal zonder elkaar moeten zien te rooien. Gelukkig zijn er nu moderne communicatiemiddelen als WhatApp, Social Media en natuur het oude, vertrouwde bellen. Je moet er niet aan denken dat je die allemaal niet had. Maar wat er tegenwoordig ook is, is online shoppen. En online cadeaus versturen. Laat bijvoorbeeld eens een fles wijn bezorgen bij je beste vriendin. Bestel zo'n zelfde fles voor jezelf en maak er een gezellig bijkletsavondje via Hangouts, Zoom of een andere mogelijkheid van. Je zit dan toch gezellig samen aan een wijntje!

Laat wijn bezorgen als een steuntje in de rug

Weet je dat je buurmeisje al maanden werkt op de corona-afdeling van het plaatselijke ziekenhuis en dat ze angstvallig ieder persoonlijk contact uit de weg gaat? Laat dan eens een fles wijn bezorgen en doe daar een lief kaartje bij. Je laat zo weten dat je echt aan haar denkt en dat je hoopt dat ze zich, tussen alle diensten door, toch even kan ontspannen. Je geeft haar op die manier een klein steuntje in de rug, dat zal ze vast waarderen

Geef je medewerkers een kleinigheidje

Normaal gesproken is het rond deze tijd bizar druk in kapsalons, schoonheidssalons en nagelsalons, maar door alle maatregelen kan het zomaar zijn dat de agenda voor meer dan de helft leeg is. Dat is vervelend voor jou, als eigenaar van de salon, maar ook voor de medewerkers van de salon. Zij zijn ook liever flink aan het werk. Door je medewerkers een kleinigheidje te geven, zorg je ervoor dat ze gemotiveerd blijven. Laat een fles wijn bezorgen bij iedere medewerkster en plan een virtuele vrijmibo. Zo spreken jullie elkaar ook weer eens.

En wat denk je van het huwelijksjubileum van je opa en oma?

60 jaar getrouwd, dat is lang niet niks! Dat zou eigenlijk gevierd moeten worden in een mooi aangeklede zaal met alle vrienden en bekenden van je opa en oma. Maar ja, de maatregelen hé… Laat dan gewoon een mooie fles wijn bezorgen, of misschien ga je wel voor champagne, zodat je opa en oma samen kunnen proosten op de toekomst. Dat die maar zonder zorgen mag zijn en dat ze volgend jaar alsnog dat feest kunnen geven. Want een huwelijksjubilieum laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Geef een reactie